Bestelinformatie

Bestellen

Bestel uw toga in onze webshop

Webshop

Levertijd en verzending

Uw bestelling wordt na betaling binnen drie werkdagen aangetekend aan u verzonden, tenzij in het bestelproces een andere datum wordt genoemd.

Betaling

Bij verzending van een bestelling naar een advocatenkantoor of een kantoor van een overheidsinstantie kunt u desgewenst kiezen voor de optie achteraf betalen. U kunt dan ook kiezen om direct te betalen met IDEAL.

Particulieren dienen altijd vooraf te betalen met IDEAL.

Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen.

Leveren aan het buitenland

Togakopen.nl levert ook aan klanten in het buitenland. U dient er dan rekening mee te houden dat de verzendkosten afwijken en dat bankkosten voor uw rekening komen. Wanneer u vanuit het buitenland bestelt dient u “achteraf betalen”  te kiezen. U ontvangt dat een factuur met de juiste verzendkosten met het verzoek de factuur vooraf te betalen. De toga wordt altijd aangetekend en verzekerd verzonden.

Tip: Werkt u in een warm land? Kies dan de wolvrije toga. Deze toga is eveneens van een prachtige kwaliteit, lichtgewicht, minder warm en kreukt ook nog eens minder dan de wolvariant.

Ruilen of retourneren

Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent.

Als u de toga wilt retourneren hoeft u geen reden te geven, al ontvangen wij graag feed back en kunt u deze binnen 5 werkdagen na ontvangst aangetekend retour zenden in de originele verpakking, wederom schoon en netjes opgevouwen. U betaalt zelf de verzendkosten voor het terugzenden. Wij storten na ontvangst het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terug.

Wanneer u de toga wilt ruilen voor een andere maat, stuurt u de toga in de originele verpakking, schoon en netjes opgevouwen aangetekend aan ons retour. Informeer ons hierover per e-mail en geef aan welke maat toga u terug wenst te ontvangen, dan sturen wij u de juiste maat toe. De verzendkosten voor het terugsturen betaalt u zelf, het verzenden van de vervangende toga nemen wij voor onze rekening.

Toga’s die speciaal voor u op maat / model zijn gemaakt kunnen niet worden geruild.

Togakopen.nl
Postbus 87
2501CB Den Haag

Toga Kopen