Toga ambtenaar burgerlijke stand

Bestel hier uw handgemaakte babstoga

Heeft u binnenkort de eervolle taak om, gekleed in een mooie toga, mensen in de echt te verbinden als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand? Dan moet u natuurlijk wel zo’n mooie toga weten te vinden. Gelukkig zijn de toga’s van Togakopen.nl van hoge kwaliteit en zijn ze snel leverbaar in de maten S t/m XL, voor zowel dames als heren. In het blauw, paars, groen, rood of zwart en met gouden bies.

Op zoek naar een toga voor een ambtenaar van de burgerlijke stand? Ga voor een mooie toga van Togakopen.nl!

Op Togakopen.nl vindt u de mooiste toga’s voor ambtenaren van de burgerlijke stand en representatieve toga’s voor advocaten. Ook leuk als cadeau voor een collega, vriend, vriendin of familielid die binnenkort wordt benoemd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Onze toga’s hebben schitterende details, zoals:

  • schitterende lange fluwelendonkerblauwe banen aan de voorzijde;
  • wijde mouwen zijn gedeeltelijk voorzien van een fluwelen omkleding;
  • een mooie goudkleurige bies;
  • onzichtbare knopen;
  • handige, onzichtbare openingen in de toga, ter hoogte van uw broekzakken;
  • met de hand vervaardigd;
  • gemaakt van de wolvrije hoogwaardige stof Wool Touch en uiteraard fluweel.

Wanneer een standaardmaat u niet past is er geen babs overboord! Wij maken ook toga’s op maar voor een meerprijs van 50 euro exclusief 21% btw. Meet dan uw borstomtrek en uw lengte van top tot teen. Dien vervolgens een terugbelverzoek in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

 

 

Meten is weten

Bekijk alle maten

Meer accessoires

Bekijk alle accessoires

Uw toga snel in huis

Nadat u de bestelling heeft voltooid, heeft u uw trouwtoga doorgaans binnen twee werkdagen in huis. Zo kunt u op korte termijn mensen in de echt verbinden, terwijl u representatief gekleed bent in een schitterende trouwtoga van Togakopen.nl.

Aankomende BABS? Bestel een mooie toga!

Bent u benoemd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand? Gefeliciteerd! Met een mooie toga bent u goed voorbereid op een mooie carrière als trouwambtenaar. Bestel daarom snel middels het bestelformulier uw prachtige toga.

Wilt u ons terug laten bellen?

Vul dan het onderstaande formulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat klanten zeggen over Togakopen.nl

“Snel antwoord per mail en goede deskundigheid over de stof.”

- Anoniem

“Snel geleverd, prima service en vooral goedkoop. In eerste instantie had ik een toga in de verkeerde maat besteld. Kon zonder morren retour. Top!"

"Zeer snel een toga in huis die prima voldoet."

- mr. Y.E.J. Geradts

Toga Kopen