Toga op maat

Bestel hier uw handgemaakte advocatentoga

Een toga van Togakopen.nl is eenvoudig op maat te maken met de handige mouwophouders, zodat de mouwen niet in de weg zitten als u als advocaat aan het werk bent. De toga’s zijn eenvoudig op maat te maken door de hoogwaardige stof van wol, polyester en elastaan. Kunt u niet goed tegen kriebelende wol? Wij leveren ook wolvrije toga’ s.

De lengte van een toga precies op maat

De toga’s van Togakopen.nl zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten voor dames en heren. De maten S, M, L en XL zijn leverbaar. Dit geldt voor zowel de toga’s voor advocaten als voor trouwambtenaren. Bij het kiezen van de juiste toga is uw lichaamslengte vaak het meest bepalend. Een toga hoort verder ruim te vallen. Hoe meet u de juiste maat voor uw toga? Naast uw normale kledingmaat en uw lichaamslengte meet u de juiste lengte van uw toga door de lengte vanaf uw schouder tot 15 centimeter boven de grond te meten. Dit is de ideale lengte van uw handgemaakte toga.

Meten is weten

Bekijk alle maten

Meer accessoires

Bekijk alle accessoires

Hoe meet u de overige maten voor uw toga?

Bij het meten van uw maten voor de aanschaf van uw toga zijn de borstomtrek, de mouwlengte en de nekomtrek van belang. Zo meet u deze verschillende maten het best:

  • De borstomtrek meet u door de omvang van uw bovenlijf te meten over het breedste gedeelte van uw borst. De buste mag niet worden ingedrukt en het meetlint dient horizontaal te lopen.
  • De mouwlengte dient gemeten te worden vanaf het uiterste punt van uw schouder tot de onderkant van de pols.
  • De nekomtrek is de omtrek van uw hals, gemeten op de plaats waar de kraag van uw overhemd zit.

Bestel uw toga snel en eenvoudig

Weet u welke maat u nodig heeft voor uw toga? Bestel uw toga van goede kwaliteit dan snel en eenvoudig in onze webshop of stuur voor meer informatie een e-mail naar verkoop@togakopen.nl. U heeft uw toga meestal binnen twee werkdagen in huis. 

Wilt u ons terug laten bellen?

Vul dan het onderstaande formulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat klanten zeggen over Togakopen.nl

“Snel antwoord per mail en goede deskundigheid over de stof.”

- Anoniem

“Snel geleverd, prima service en vooral goedkoop. In eerste instantie had ik een toga in de verkeerde maat besteld. Kon zonder morren retour. Top!"

"Zeer snel een toga in huis die prima voldoet."

- mr. Y.E.J. Geradts

Toga Kopen