Toga specialist

Bestel hier uw handgemaakte advocatentoga

Wilt u zeker weten dat u een toga heeft die voldoet aan de eisen die gesteld worden in het Togabesluit, koop dan een toga van dé specialist: Togakopen.nl. U heeft dan een toga die voldoet aan de eisen die gesteld worden in het Togabesluit. Dit schrijft voor dat de toga voorzien dient te zijn van een witte bef en een opstaande kraag, wijde mouwen en knopen op de mouwen en aan de voorzijde. De toga moet verder in zwarte stof zijn uitgevoerd.

Koop een complete toga bij dé specialist

Togakopen.nl is dé specialist voor als u een kwalitatief hoogwaardige toga nodig heeft als beginnend advocaat of als u start aan de beroepsopleiding voor advocaten. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel toga’s voor advocaten als voor trouwambtenaren en predikanten. U ontvangt bij uw advocatentoga een gratis strikbef maar de strikbef is ook los te bestellen in onze webshop.

Meten is weten

Bekijk alle maten

Meer accessoires

Bekijk alle accessoires

Toga met stijlvolle details

Aan de stijlvolle details van toga’s van Togakopen.nl valt op dat u een toga heeft van een specialist. De toga is voorzien van onopvallende knopen aan de voorzijde en een stijlvol rimpelwerk op de rug en mouwen. De onzichtbare openingen ter hoogte van de broekzakken zorgen voor een optimaal draagcomfort. Ondanks de hoogwaardige stof is de toga licht van gewicht. Uw toga weegt zo’n 800 gram, afhankelijk van uw maat. Ook is de toga kreukarm. Onze toga’s worden met de hand gemaakt.

Bestel uw toga eenvoudig in onze webshop

U wilt toch ook zo’n schitterende toga van dé specialist? Bestel er snel en eenvoudig een in onze webshop. U kunt ook voor meer informatie een e-mail sturen naar verkoop@togakopen.nl. of dien een terugbelverzoek in.

Wilt u ons terug laten bellen?

Vul dan het onderstaande formulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat klanten zeggen over Togakopen.nl

“Snel antwoord per mail en goede deskundigheid over de stof.”

- Anoniem

“Snel geleverd, prima service en vooral goedkoop. In eerste instantie had ik een toga in de verkeerde maat besteld. Kon zonder morren retour. Top!"

"Zeer snel een toga in huis die prima voldoet."

- mr. Y.E.J. Geradts

Toga Kopen