Toga trouwambtenaar

Bestel hier uw handgemaakte babstoga

Heeft u de eer om mensen in de echt te mogen verbinden en zoekt u dus een mooie toga voor een trouwambtenaar? Misschien trouwt u wel een vriend of vriendin? Dat is helemaal bijzonder! De toga’s van Togakopen.nl voldoen aan alle eisen die van een professionele BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) verwacht mogen worden. Uiteraard zien al onze handgemaakte toga’s er schitterend uit, zodat u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de mooiste dag in het leven van uw vriend, vriendin of familielid.

 

 

Meten is weten

Bekijk alle maten

Meer accessoires

Bekijk alle accessoires

Bestel een officiële toga voor een trouwambtenaar en heb hem razendsnel in huis!

Onze fraaie handgemaakte toga’s zijn leverbaar in vier verschillende maten voor mannen en vrouwen. De toga’s voor trouwambtenaren en advocaten zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Wanneer u een toga voor een trouwambtenaar wilt kopen in onze webshop, heeft u hem razendsnel in huis. U heeft uw comfortabele toga in veel gevallen binnen twee werkdagen in huis. Dat maakt het ideaal om een kwalitatief hoogwaardige en handgemaakte toga voor een trouwambtenaar te kopen als cadeau. Leuk als er iemand in uw omgeving binnenkort wordt beëdigd tot trouwambtenaar.

Eenvoudig een toga voor een trouwambtenaar kopen

Wanneer u een toga wilt kopen omdat u binnenkort als trouwambtenaar benoemd wordt, is het belangrijk dat deze prettig zit. Heeft u zorgvuldig uw maten gemeten, maar zit de toga toch niet comfortabel? Geen probleem! U stuurt de toga aangetekend terug en wij zenden u een toga in de juiste maat. Met Togakopen.nl heeft u snel en eenvoudig een toga voor een trouwambtenaar in huis! Bestel hem eenvoudig via onze website of stuur een e-mail naar verkoop@togakopen.nl voor meer informatie.

Wilt u ons terug laten bellen?

Vul dan het onderstaande formulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat klanten zeggen over Togakopen.nl

“Snel antwoord per mail en goede deskundigheid over de stof.”

- Anoniem

“Snel geleverd, prima service en vooral goedkoop. In eerste instantie had ik een toga in de verkeerde maat besteld. Kon zonder morren retour. Top!"

"Zeer snel een toga in huis die prima voldoet."

- mr. Y.E.J. Geradts

Toga Kopen