Toga bestellen

Bestel hier uw handgemaakte advocatentoga

Bent u toe aan een nieuwe toga en bent u op zoek naar een deskundig atelier waar u deze kunt bestellen? Bij Togakopen.nl kunt u een toga bestellen die voldoet aan alle eisen van het Togabesluit. De handgemaakte toga is uitgevoerd in hoogwaardige stof en voorzien van een aantal handige eigenschappen, zoals onzichtbare openingen ter hoogte van uw broekzakken en mouwophouders. Zo bent u representatief gekleed zonder dat u comfort verliest. En het prettigst is: uw toga is betaalbaar en u heeft uw toga binnen enkele dagen in huis.

Wilt u een toga bestellen? Kies voor dé specialist!

De fraaie toga’s voor advocaten en trouwambtenaren van Togakopen.nl zijn handgemaakt en zijn leverbaar in vier verschillende maten voor zowel dames als heren. De leverbare maten zijn S, M, L en XL. Alle toga’s worden standaard geleverd met twee befjes, die eenvoudig aan de binnenzijde van de toga vast zijn te maken met handige drukknoopjes. Zo bent u gekleed volgens de eisen in het Togabesluit en bent u ook comfortabel gekleed.

Snel een voordelige toga in huis

Naast het feit dat de toga’s zijn uitgevoerd in een hoogwaardige stof en met comfortabele details, zijn de toga’s ook nog eens voordelig geprijsd. Wanneer u een nieuwe toga gaat bestellen voor bijvoorbeeld uw gehele advocatenkantoor, profiteert u van een aantrekkelijke korting wanneer u meerdere handgemaakte toga’s tegelijkertijd bestelt. Bestel snel en eenvoudig via het bestelformulier op onze website.

Wilt u ons terug laten bellen?

Vul dan het onderstaande formulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wat klanten zeggen over Togakopen.nl

“Snel antwoord per mail en goede deskundigheid over de stof.”

- Anoniem

“Snel geleverd, prima service en vooral goedkoop. In eerste instantie had ik een toga in de verkeerde maat besteld. Kon zonder morren retour. Top!"

"Zeer snel een toga in huis die prima voldoet."

- mr. Y.E.J. Geradts